صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مسجدسلیمان افتتاح مركز تصویربرداری M.R.I و خوابگاه دانشجویی حضرت زهرا (س) در شهرستان مسجدسلیمان در ایام الله دهه مبارك فجر به
عنوان : افتتاح مركز تصویربرداری M.R.I و خوابگاه دانشجویی حضرت زهرا (س) در شهرستان مسجدسلیمان در ایام الله دهه مبارك فجر به
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۸

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت مرکز تصویر برداری M.R.I و خوابگاه دخترانه دانشجویی حضرت زهرا (س) در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶افتتاح شد. دکتر سید احمد موسوی مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان در این مراسم با اشاره به اینکه با توجه به اینکه شهرستانهای مسجدسلیمان ، لالی ،اندیکا و هفتکل فاقد دستگاه MRIمیباشند و اینکه بیشتر از ۷۵ درصد اعزام های بیماران به مرکز استان به خاطر نبود دستگاه تصویربرداری ام آر آی می باشد و این قضیه علی رغم خطراتی که در مسیر وجود دارد و لزوم تشخیص سریع بیماری و ارائه خدمات تشخیصی مناسب جهت بیماران این مرکز افتتاح می شود،از طرفی با توجه به اینکه شهرستان مسجدسلیمان دارای مجتمع آموزش عالی سلامت بوده و در این مجتمع حدود ۱۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل میباشند و نبود خوابگاه مناسب جهت دانشجویان دختر خوابگاه دخترانه با امکانات کامل جهت دانشجویان افتتاح گردید . دکتر موسوی در ادامه گفت: مرکز M.R.Iو با اعتباری بالغ بر ۱۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال(معادل چهارده میلیارد تومان ) و خوابگاه دانشجویی دخترانه حضرت زهرا (س) با اعتباری بالغ بر ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال (معادل یکصد میلیون تومان ) از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز احداث شده است. وی تصریح کرد: با توجه به اینکه دستگاه M.R.I یکی از بهترین و بروزترین دستگاههای موجود میباشد منبعد مردم شریف شهرستانهای مسجدسلیمان ،لالی ،اندیکا و هفتکل جهت دریافت خدمات پیشرفته میتوانند به این مرکز مراجعه کنند.