عنوان : نشست با NGO ها و مسجدسلیمانی های مقیم خارج از كشور
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۴
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداست و درمان مسجدسلیمان صبح امروز ۱۳ شهریور ماه ۱۳۹۶ طی هماهنگی های به عمل آمده نشست صمیمانه ای با حضور برخی خیرین ساکن در خارج از کشور در دفتر مدیر شبکه برگزار گردید . در این نشست دکتر شهرام ابراهیمی مدیر شبکه بهداشت و درمان ابتدا وضعیت بهداشت و درمان شهرستان و کمبود و چالش های پیش رو در شهرستان را تشریح کردند و عنوان کردند که بهداشت و درمان در چهار گروه ویژه فعالیت دارد .در حوزه بهداشت . در حوزه درمان .در حوزه آموزش عالی و حوزه فوریت های پزشکی که فرصت های ویژه ای جهت فعالیت خیرین وجود دارد .چرا که شهرستان مسجدسلیمان به تنهایی دو شهرستان دیگر یعنی اندیکا و لالی را نیز تحت پوشش در حوزه درمان دارد. در ادامه خیرین مسجدسلیمانی ساکن خارج از کشور توضیحاتی در خصوص فعالیت این گروه خیر در قالب NGo با اولویت خدمات رسانی به مسجدسلیمان عنوان کردند . سرکار خانم احمدی در ادامه عنوان کردند که با هماهنگی و حمایت های صورت گرفته توسط امام جمعه محترم و نماینده محترم شهرستان وهمچنین فعالیت های شایسته ای که مدیر شبکه داشتند ما را بر آن داشت که درگام اول ابتدا یک دستگاه آمبولانس مجهز جهت شهرستان خریداری شود .در گام های بهد خدمات دیگری با صلاحدید شبکه بهداشت و درمان به همشهریانمان ارائه خواهیم داد تا بتوانیم شاهد رشد و شکوفایی مجدد شهر مسجدسلیمان باشیم .