عنوان : انتخاب دكتر شهرام ابراهیمی مدیر شبكه بهداشت و درمان مسجدسلیمان به عنوان مدیر برتر شهرستان مسجدسلیمان
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۸
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان در مورخ ۸ مرداد ۱۳۹۶ و همزمان باهفته دولت مراسم باشکوهی به همت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و فرمانداری شهرستان در سالن مرکزی اجتماعات شرکت نفت برگزار گردید . در این مراسم ابتدا مهندس گروهی فرماندار شهرستان ضمن تبریک هفته دولت و بیان فعالیت های انجام شده خواستار پیگیری بیشتر مسئولین دولتی جهت پیشبرد هر چه بهتر اهداف گردید . در ادامه امام جمعه محترم شهرستان حضرت حجه الاسلام امینی نیز ضمن تشکر از فعالیت های درخور مسئولین شهرستان از تعامل و فضای جدی جهت پیشبرد اهداف تقدیر به عمل آوردند . در ادامه هدایایی جهت مدیران برتر شهرستان اهدا گردید . روابط عمومی شبکه بهداشت ضمن تبریک به آقای دکتر شهرام ابراهیمی بابت انتخاب صورت گرفته آرزوی پیشرفت هر چه بیشتر مجموعه تحت مدیریت ایشان و ارتقا بهتر خدمات دارد .