عنوان : دیدار مدیر شبكه بهداشت و درمان ، رئیس بیمارستان ۲۲ بهمن و جمعی از مسئولین ستادی با نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه مسجدسلیمان
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۵
در مورخ ۱۴ تیرماه ۱۳۹۶ مدیر شبکه بهداشت و هئیت ریسه شبکه بهداشت در محل دفتر امام جمعه با حجت الاسلام والمسلمین امینی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه مردمی شهرستان دیدار کردند . در این دیدار ابتدا حجت الاسلام امینی ضمن تشکر از زحماتی که پرسنل شبکه بهداشت و درمان و سایر خدمتگزاران به مردم میکشند اولویت فعالیت همه مسئولین را خدمت صادقانه به مردم و حل مشکلات شهرستان عنوان کردند .وی همچنین از همه مسئولین خواستند که با همدلی و وحدت امور را پیش برده و حمایت خود را به جهت پیشبرد اهداف و ارائه خدمات به مردم در همه زمینه ها اعلام کردند و امیدواریم سنت حسنه وقف در شهرستان روز به روز رونق پیدا کرده چرا که مردم ما مردمی اصیل و با نجابت هستند و در امورات خیر پیش گام میباشند . نماینده محترم ولی فقیه همچنین عنوان کردند که مسجدسلیمان لایق بهترین ها است و افق روشنی به جهت پیشبرد و حرکت قطار سازندگی مسجدسلیمان پیش رو میباشد . در ادامه دکتر ابراهیمی مدیر شبکه بهداشت به بیان فعالیت ها و اهداف شبکه بهداشت پرداختند . دکتر ابراهیمی عنوان کردند که با حمایت نماینده محترم و فرماندار محارم و مسئولین استانی مراحل پایانی تحویل دستگاه MRIدر حال انجام است که به یاری خدا تحویل خواهد شد و همچنین پیگیری ساخت و راه اندازی سی تی اسکن جهت شهرستان از برنامه های پیش رو میباشد . ابراهیمی در ادامه عنوان داشتند پروژه ساخت یکی از مجهز ترین سایت های امحاء زباله در بیمارستان ۲۲ بهمن تمام شده و راه اندازی خواهد شد و با راه اندازی این سایت خطر آلودگی های زباله های عفونی کل شهرستان و شهرهای اطراف برطرف خواهد شد . در ادامه دکتر پیر بویری رئیس بیمارستان ۲۲ بهمن ضمن تشکراز حمایت های نماینده محترم ولی فقیه از بیمارستان و اهدا یک دستگاه آمبولانس مجهز عنوان کردند که ما تمام تلاش خود را جهت حفظ و حراست از سلامت مردم خواهیم نمود .