عنوان : اهدای یك دستگاه آمبولانس مجهز توسط خیرین مسجدسلیمانی به بیمارستان ۲۲ بهمن
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۵
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان در مورخ ۵ تیرماه ۱۳۹۶ و همزمان با عید سعید فطرو پس از برپایی نماز عید سعید فطر در مصلی نماز جمعه با حمایت و پیگیری امام جمعه محترم شهرستان و به همت خیرین مسجدسلیمانی یک دستگاه آمبولانس مجهز به بیمارستان تحویل گردید . در این مراسم که با حضور مردم نماز گزار مسجدسلیمان ، نماینده شهرستان و ریاست بیمارستان برگزار گردید حجت الاسلام امینی فرمودند که ان شاا... این امر خیر و سنت حسنه وقف در جامعه رونق پیدا کرده و بتوانیم خدمات شایانی به همشهریانمان بکنیم .در ادامه دکتر پیربویری ریاست محترم بیمارستان ضمن تقدیر و تشکر از امام جمعه و همه خیرین عنوان کردند که پرسنل بیمارستان ۲۲ بهمن تمام تلاش خودشان را به کار میبرند تا خدمات در خور و شایسته مردم مسجدسلیمان را انجام دهند .