عنوان : كاشت نهال به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۲

دوشنبه 16 اسفندماه 95 مراسم کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری و  به نیت 4 شهید دانشجوی مدافع حرم در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

مجید رحیمی دبیر هیئت دانشجویی محبان اهل بیت (ع) دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از با اعلام این خبر گفت: این مراسم با حضور حجت الاسلام و المسلمین آیت عادلی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر فرهاد حمزه لویی مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه، مهندس خنافره معاون شهرداری اهواز و جمعی از اساتید، اعضای هیئت علمی، روحانیون و دانشجویان به مناسبت رور درختکاری و با همکاری معاونت فرهنگیو دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

وی با بیان اینکه 4 اصله درخت بهار نارنج به نیت 4 شهید دانشجوی مدافع حرم در اطراف محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه و 3 اصله دیگر نیز در خوابگاه های دانشجویی کاشته شد، خاطرنشان کرد: درختکاری از جمله فعالیت های مفید و مهمی است که هر شخصی میتواند در آن سهیم باشد و با توجه به فضای موجود و معضلات آلودگی هوا مخصوصا در کلان شهر اهواز یکی از کار های موثر جهت کاهش آلودگی کاشت نهال می باشد.

این دانشجوی رشته پزشکی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم افزود: یاد و خاطره شهدای مدافع حرم که مدافعان حریم اهل بیت(ع) و ضامن امنیت جامعه هستند همواره بایدحفظ گردد و راه ایشان الگوی زندگی مردم و مسئولین باشد.