عنوان : پیام تبریك مدیر شبكه بهداشت و درمان به مناسبت روز ملی بهداشت محیط
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۱
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مصادف با ۱۱ اسفند و روز بهداشت محیط دکتر شهرام ابراهیمی مدیر شبکه بهداشت طی پیامی این روز را تبریک گفتند .متن پیام بدین شرح است: نظارت بر تامين و دسترسي به آب آشاميدني سالم ، بهسازي محيط، بهداشت مواد غذايي و اماكن عمومي ، دفع صحيح پسماند و فضولات حيواني و فاضلاب، مبارزه با ناقلين و كنترل سموم، بهداشت پرتوها، كنترل آلودگي هوا، بهداشت محيط بيمارستانها و مراكز بهداشتي درماني، بهداشت مدارس، اقدامات بهداشت محيط در شرايط اضطراری و بحران ها، روز آمد نمودن و اجراي دقيق ضوابط و مقررات مربوطه، گوشه اي از فعاليت هاي بهداشت محيط در حراست از سلامت آحاد جامعه مي باشد. خوشبختانه در فعالیت مهندسی بهداشت محیط که در کشور بعنوان یک فعالیت منسجم ، منشاء اثرات زیادی در ارتقاء سلامت جامعه بوده است که با همت والا و تلاش بی وقفه همکاران در این حیطه روز به روز درخشش و اثربخشی بیشتری داشته که برهیچ انسان دوستدار سلامت پوشیده نیست. در اين راستا همكاري اساتيد ، پژوهشگران، دانشجويان و سازمان هاي مردم نهاد با بخش اجرايي كشور در زمينه شناخت نقاط ضعف ، منابع آلاينده و جلب توجه سياست گذاران به اين مقوله خطير نقش قابل توجهي در بهبود وضعيت بهداشت محيط كشور خواهد داشت. یازدهم اسفند روز ملی بهداشت محیط نقطه عطفی در برنامه های بهداشت محیط محسوب می شود و میتواند تلاشی دیگر برای آماده سازی عمومی و جلب همکاریهای بین بخشی و حمایت مسئولین باشد. با تبريك روز ملي بهداشت محيط به عموم مردم شريف ميهن اسلامي، جامعه بهداشت محيط كشور بخصوص دانشجویان و همکاران بهداشت محیط مسجدسلیمان ، آرزوي موفقيت براي يكايك خدمت گزاران اين عرصه را از درگاه الهي مسئلت مي نمايیم.